Gelijk aanmonsteren...

Fun Sailors Regatta Kroatië

Dat Kroatië één van de zeilmekka's van Europa is, hoeven we je misschien niet meer te vertellen. Voor de kust liggen meer dan duizend eilanden in het beschutte water van de Adriatische zee. Voeg hier nog eens lekker eten en het mediterrane klimaat aan toe én je begrijpt waarom ook wij zo enthousiast zijn over deze bestemming. De “Fun Sailors Regatta” begint stilaan een jaarlijkse traditie te worden. Ook in 2019 hebben we het eerste weekend van oktober gereserveerd voor dit unieke event: samen met vrienden en of collega’s er even tussenuit, op een luxe zeiljacht island hoppen, actief en sportief meezeilen, zonnen op het dek, zwemmen achter de boot, lekker lang borrelen of aperitieven , gezellig tafelen in een typisch restaurantje… als je het ons vraagt, de basisingrediënten voor een zeer geslaagde pauze!

Wat & Wanneer

De “Fun Sailors Regatta” gaat in 2019 door van donderdag 3 t/m maandag 7 oktober 2019. Een voorbeeld van het volledige programma kun je bekijken door hieronder te klikken. Het programma voor 2019 volgt snel.

Voorbeeld programmaFotoimpressie

Voor wie?

Vriendengroepen en bedrijven die open staan voor avontuur en zin hebben om iets helemaal anders te beleven dan een klassieke citytrip, zijn bij ons helemaal aan het juiste adres. Je deelt een luxe zeiljacht met 4 tot 8 personen van dezelfde vriendengroep. We willen niemand buitensluiten, maar kinderen laten we dit lange weekend thuis.

Verblijf

Vervoersmiddel & slaapkooien

De luxe zeiljachten zijn tegelijkertijd je vervoersmiddel en verblijfplaats. De kajuiten worden in theorie steeds met twee personen gedeeld. Alle mogelijke comfort is aan boord aanwezig, zodat je optimaal kan genieten van het verblijf. Al onze zeiljachten worden ook gehuurd bij erkende charterbedrijven en zijn onderworpen aan strenge controles.

We zitten natuurlijk niet continu met z’n allen aan boord. Tussen de zeiltochten door liggen we in het water, wandelen we over de mooie bergen en genieten we van de versgebakken vis bij lokale restaurantjes.

Zeilervaring vereist?

Zeilervaring is helemaal niet vereist. Onze ervaren schippers laten je actief meezeilen en zorgen ervoor dat iedereen wat leert. Als je geen schipper nodig hebt, moet je uiteraard zeker zijn dat je eigen schipper over de nodige documenten beschikt. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. In Kroatië moet je een geldig schippersbewijs hebben (ICC) en een bewijs van VHF radiocontact kunnen voorleggen. Zonder de juiste documenten kan je dus niet zeilen!

Waarom gaan jullie mee?

Even voor 4 dagen er volledig uit.

Schitterende omgeving

Actieve wedstrijdjes

Aangenaam weer

Leuk programma

Mooi zeilgebied

Lekker eten

Niet duur

Hoeveel kost het...

en wat is in de prijs inbegrepen?

Deelnemen aan de “Fun Sailors Regatta” kost €385,- per persoon. Dit is op basis van een volledige bezetting in de boot (8 personen). Deze prijs omvat een volledige professionele begeleiding, de huur van het luxe zeiljacht (incl. bed- en badlinnen), de schippersvergoeding, transfers tussen luchthaven en marina in Kroatië, de eindschoonmaak en de lokale toeristen belasting. Laat ons gerust weten als je niet met 8 personen bent. Dan werken we een voorstel uit op maat.

Niet inbegrepen zijn de brandstoffen, havengelden, lokale uitgaven en maaltijden. Aan boord wordt meestal gewerkt met een scheepskas. De ervaring uit de vorige edities heeft ons geleerd dat je met €120,- per persoon ruimschoots toekomt om deze onkosten te betalen. Omwille van de wisselende prijzen wordt de vliegreis van en naar Zadar niet in de prijs inbegrepen.

Aanmelden voor 2019

Algemene voorwaarden.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Zodra je de aanmelding hebt verstuurd krijg je een bevestiging van de aanmelding. Vervolgens nemen we bij eventuele vragen nog contact met je op. Je krijgt daarna een factuur voor de aanbetaling. Zodra de aanbetaling (van 50%) is gedaan is je boeking definitief. Een maand voor vertrek ontvang je van ons de briefing met de laatste details en vragen we je ook de crew-lijst in te vullen en te retourneren.

Vliegreis

Vliegen doen we vanuit Charleroi met Ryanair. De luchthaven van Zadar ligt op een half uurtje rijden van de Marina. Door vroeg te boeken krijg je meestal de beste deals én vermijd je dat de vlucht plots volgeboekt is. Ook in oktober blijft Zadar een populaire bestemming! De vluchtprijzen variëren tussen 50,- en 300,- €. Voor de reservering ben je zelf verantwoordelijk. Op vraag kunnen we dit uiteraard ook voor jou doen.

Naar Ryanair..