Zeilen in Zeeland

Ben je op zoek naar eens wat anders en heb je zin om er écht tussenuit te zijn met familie of vrienden? Zoek dan niet verder en zeil een weekendje met ons mee in Zeeland. Heerlijk lekker uitwaaien en samen actief avontuur beleven op Nederlands mooiste water.

Voor wie Zeeland nog niet zou kennen, dit is een fantastisch watersportgebied in het zuiden van Nederland. Naast een goed geregelde infrastructuur voor zeilers, biedt Zeeland ook een unieke fauna en flora met o.a. zeehonden en bruinvissen.

En last but not least komt hier heel wat lekkers vers uit de zee recht op je bord, een culinair paradijs voor liefhebbers van vis en schaaldieren! Voeg daar nog een portie goed gezelschap aan toe en je hebt dé ideale cocktail voor een onvergetelijke weekenduitstap!

Wat & Wanneer

Het eerstvolgende Zeeland Zeilen weekend gaat door van vrijdag 15 mei t/m zondag 17 mei 2020. Onze vertrek- en retourhaven is St.-Annaland aan de Oosterschelde. Dit is tevens al jaar en dag onze thuishaven. We kennen het water hier beter dan onze eigen broekzak!

Op vrijdag kunnen we vanaf 18:00 uur inschepen. We zorgen ervoor dat we zondag 17 mei tegen de avond terug zijn in de haven. Wie wenst kan nog tot maandag 13:00 uur aan boord blijven. De definitieve route is nog niet gekend en zal grotendeels bepaald worden door weer en wind. Hieronder kan je alvast enkele mogelijke routes en het programma bekijken.

Voorbeeld programma

Voor wie?

Vriendengroepen en bedrijven die open staan voor avontuur en zin hebben om iets helemaal anders te beleven dan een klassieke citytrip, zijn bij ons helemaal aan het juiste adres. Je deelt een luxe zeiljacht met 4 tot 8 personen van dezelfde vriendengroep. We willen niemand buitensluiten, maar kinderen laten we dit weekend thuis.

Zeilervaring is helemaal niet vereist. Onze ervaren schippers laten je actief meezeilen en zorgen ervoor dat iedereen wat leert. Als je geen schipper nodig hebt, moet je uiteraard zeker zijn dat je eigen schipper over de nodige documenten beschikt. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor.

Verblijf

Vervoersmiddel & slaapkooien

De luxe zeiljachten zijn tegelijkertijd je vervoersmiddel en verblijfplaats. De kajuiten worden in theorie steeds met twee personen gedeeld. Alle mogelijke comfort is aan boord aanwezig, zodat je optimaal kan genieten van het verblijf. Al de zeiljachten worden ook gehuurd bij erkende charterbedrijven en zijn onderworpen aan strenge controles.

We zitten natuurlijk niet continu met z’n allen aan boord. Tussen de zeiltochten door liggen aan eilandjes, of genieten we van de versgebakken vis bij Zeeuwse restaurantjes.

Waarom gaan jullie mee?

Even ruim dagen er volledig uit.

Schitterende omgeving

Actieve wedstrijdjes

Leuk programma

Mooi zeilgebied

Lekker eten

Niet duur

Hoeveel kost het...

en wat is in de prijs inbegrepen?

Naast de huur van de boot (zie website Enjoy Sailing) vragen we 30 € pp inschrijvingsgeld. Hier mee coveren we wat administratieve kosten, maar sluiten we ook een slechtweer verzekering af. Wanneer er de dag voor het event 7 Bft wind of meer wordt voorspeld, kan alles kosteloos geannuleerd worden. De kans is zeer onwaarschijnlijk, maar in geval van, is het alvast geen financiële domper op het weekend. 

Persoonlijke uitgaven, maaltijden, brandstof  en eventuele havengelden zijn niet in de prijs inbegrepen.

Aanmelden voor 15 mei 2020

Naam contactpersoon

Straat

Postcode

Plaatsnaam

Email

Telefoonnummer

Aantal personen (vanaf 4)

Schipper

Opmerking & Vragen

Algemene voorwaarden

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Zodra je de aanmelding hebt verstuurd krijg je een bevestiging van de aanmelding. Vervolgens nemen we bij eventuele vragen nog contact met je op. We zullen de boot die je wenst reserveren. Je krijgt daarna een factuur voor de aanbetaling. Zodra de aanbetaling (van 50%) is gedaan is je boeking definitief. Een maand voor vertrek ontvang je van ons de briefing met de laatste details.